Potká se Flash se Supergirl?

Mají stejného duchovního otce, tak proč by ne.

Nedávno se objevil Constantine (Matt Ryan) v seriálu Arrow a to i přes fakt, že první zmíněný působil na stanici NBC, zatímco Arrow běží na The CW. Ale oba mají kořeny ve stejném komiksovém universu od DC Comics.

PODOBNÉ ČLÁNKY: JAKÁ BYLA NÁVŠTĚVA CONSTANTINA V ARROWOVI? 

Stejně tomu je i v případě Supergirl (recenze) a Flashe a navíc oba projekty mají stejného duchovního otce Grega Berlanti. Není tak divu, že se už delší dobu mluví o crossoveru. A překážkou by nemuselo být, že Supergirl poletuje na stanici CBS, zatímco Flash kmitá nožkami na The CW. Je ale na místě poznamenat, že CBS vlastní polovinu The CW, takže to zase není až takový problém.

Ovšem, zvěsti o crossoveru byly dosud popírány a to docela intenzivně. Jenže aktuálně se začalo mluvit o tom, že by se Flash (Grant Gustin) skutečně mohl stavit na návštěvu u Supergirl (Melissa Benoist).

Ale nejuchejte předčasně, ještě není ruka v rukávu. Pokud k tomu má dojít, tak musí stanice CBS přiobjednat další epizody, protože zatím jich odklepla jen 13. Jestliže ale stanice schválí klasickou řadu o nějakých 22 dílech, pak bychom se v květnu mohli dočkat Barryho v National City.

A přestože Supergirl odstartovala velmi působivě, sledovanost rychle slétla (aktuálně se pohybuje těsně nad hranicí sedmi miliónů diváků), takže by jí neuškodilo, pokud by se objevil někdo, kdo by mohl přilákat k obrazovkám nové diváky.

Očekává se, že o osudu Supergirl bude rozhodnuto během zimní pauzy. Jestliže se stanice přikloní k řadě o 20+ epizodách, pak se na crossover můžeme skutečně těšit. Jestliže ne, pak se Barry s Karou jen tak nesetká.

Chtěli byste crossover?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat