Constantine v Legends of Tomorrow? A nejen na skok, ale jako stálá postava

A po kterém herci z Upířích deníků tvůrci pokukují pro druhou řadu?

Fandové komiksů musejí v současné chvíli skákat blahem do stropu. Nedávno se Constantine zastavil v Arrowovi (recenze), před pár hodinami se začalo řešit, že by se Flash (Grant Gustin) mohl objevit v Supergirl (recenze) a teď se mluví o tom, že John Constantine zřejmě míří do chystané komiksové série Legends of Tomorrow.

Matt Ryan jako Constantine
Ovšem, ne v první řadě, která začne 21. ledna 2016, ale ve druhé. Ta by se měla (pokud první uspěje) objevit o rok později. Tvůrci totiž mají ambiciózní plán měnit prostředí a obsazení každou sezónu a uvažují o tom, že by Constantine byl jednou ze stálic druhé řady. Vzorem pro tento model je prý animovaný seriál Justice League Unlimited.

To je ale zatím spekulace, ne potvrzený fakt. Ovšem to, že se Constantine ukázal v Arrowovi bylo publikem přijato velmi pozitivně, takže to není zase tak nepravděpodobně. Matt Ryan má sice aktuálně dost práce, ale za pár měsíců už by mohl mít v diáři volno.

Constantine má sice menší, ale oddanou fanouškovskou základnu, která dokonce spustila různé akce na obnovení jeho seriálu na jiném kanálu, než je NBC. Ale to nevyšlo. Ovšem, stanice The CW, na které Legends of Tomorrow poběží, se spokojí s nižší sledovaností než NBC.

Navíc, byl byl členem týmů, nešlo by o sólovku jen Constantinea, což by přilákalo nejen fandy hlavního hrdiny komiksu Hellblazer, ale i milovníky dalších postav, které by se přidaly ve druhé řadě.

Steven R. McQueen
A jednu z nich by mohl ztvárnit Steven R. McQueen, kterého si asi pamatujete z jiného seriálu The CW Upíří deníky a aktuálně hasí požáry v Chicago Fire. Toho prý tvůrci lanaří pro roli zatím neupřesněného hrdiny. Jen pro zajímavost, o Stevenovi se mluvilo jako o tom, kdo by si mohl zahrát Nightwinga v komisovém seriálu Titans.

Výrazné obměny v obsazení jsou rozhodně odvážný, ale určitě zajímavý krok. A pokud budou týmy pro dané řady sestavovány pečlivě a ze zajímavých postav, mohlo by to fungovat.

Líbil by se vám Constantine v Legends of Tomorrow? A co říkáte na nápad měnit obsazení každou sezónu?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat