Dexter: Opravdu se plánují další díly?

Na internetu se o tom šušká...

V posledních hodinách se zběsile řeší to, zda se dočkáme pokračování kultovního seriálu Dexter. Proč tak najednou? Na twitterovém účtu seriálu se objevilo přání s fotografií a textem "Jeho nůž je čerstvě naostřen" a pod ní popisek: "Kdo si dá stehno? Hezké díkuvzdání od #Dextera".

Někteří z toho vydedukovali, že se Dexter hodlá přiřítit na obrazovky. Ale asi je vám jasné, že výše uvedené přání rozhodně není nevyvratitelný důkaz o návratu oblíbeného sériového vraha. Trošku se nám vařilo z vody.

Je pravda, že po konci série (jejíž poslední díl nebyl zrovna uspokojivý) se mluvilo o spin-offu, ale zůstalo jen u řečí. A na tom se aktuálně nic měnit nebude. Stanice Showtime se nechala slyšet, že se Dexter nevrátí (v jakékoliv podobě), pokud nebude stát představitel hlavní role Michael C. Hall o návrat a ten to v současné chvíli prý rozhodně nemá v plánu.

Na druhou stranu, časem by se situace mohla změnit, protože Michael nemá od konce seriálu až tolik práce (věnuje se hlavně divadlu) a pro Showtime byl Dexter nejúspěšnějším projektem vůbec. Není tak nepředstavitelné, že za nějakou dobu by mohly začít diskuse o oživení seriálu nanovo. Ale v blízké budoucnosti to zřejmě nebude.

Stáli byste o návrat Dextera?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat