Živí mrtví: Jaké bude finále šesté řady? Temné a výjimečné

Představitel Ricka je nadšený ze závěru šesté řady.

Máme za sebou poslední epizodu letošního roku, ale ještě další osm jich zbývá, než se s námi rozloučí šestá řada. Druhá polovina odstartuje 14. února 2016, ale samozřejmě natáčí se dopředu a nedávno padla poslední klapka.

A podle Andrew Lincolna (Rick Grimes) se je rozhodně na co těšit, protože závěrečný díl šesté řady bude opravdu něco. To prozradil během rozhovoru pro server The Wrap:

"Před 24 hodinami jsme dotočili a myslím si, že je to nejtemnější a nejvýjimečnější finále řady, které jsme kdy natočili. Říct, že jsem nadšený, by to ani zdaleka nevystihlo. A skončí to opravdu velkou peckou."

No, pokud je nejtemnější, tak by to opravdu mohlo stát za to, protože The Walking Dead je hodně depresivní seriál a udála se v něm spousta mrazivých věcí. A pokud je skutečně finále šesté řady překoná, pak na to jen tak nezapomeneme.

Dá se předpokládat, že zemře některá z hlavních postav, ostatně tvůrci si neberou servítky, pokud jde o likvidování ústředních hrdinů (i když občas je jen pošlou pod popelnici), otázkou je, která  Ale na odpověď si ještě počkáme docela dlouhou dobu.

Co myslíte, že nás v závěrečném dílu šesté řady čeká?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat