Legends of Tomorrow: Druhá řada? Zřejmě ne, seriál je extrémně drahý

Money, money, money.

Pokud jste viděli trailer na komiksovou seriálovou novinku Legends of Tomorrow, možná vás překvapilo, jak bombasticky vypadá. Rozhodně na poměry stanice The CW, která sice patří do velké pětky amerických televizí, ale v této skupině nejvýraznějších stanic je jedním z menších hráčů.

Ale to The CW nebrání nabídnout zajímavé projekty, ke kterým Legends of Tomorrow bezesporu patří. Navíc se objevily zprávy, že má ambiciózní plán a každá řada by měla obsahovat jiné prostředí a odlišný tým s tím, že ve spojení s druhou řadou padá například jméno Constantine (Matt Ryan).

Ovšem, nakonec se další série vůbec nemusíme dočkat a skončí se u první. Server Bleeding Cool přišel s tím, že stanice trochu přecenila své možnosti a první řada je dražší než plánovali. The CW prý přemýšlí o tom, že s ohledem na finanční náročnost projektu tak uvidíme jen první řadu a šmitec.

Není až tak velkým překvapením, že Legends of Tomorrow stojí hromadu peněz. Jak ukázala upoutávka, seriál bude prošpikován speciálními efekty a ty nejsou za hubičku. Některé sice nevypadají zrovna skvostně, ale neplatí se jen za kvalitu, ale i za kvantitu. Samozřejmě, i v bratrských projektech Arrow a Flash je občas k vidění nějaký ten vizuální trik, ale podle traileru se dá soudit, že v Legends of Tomorrow je jich výrazně víc.

Jistě, že rozhodnutí ještě nemusí být konečné, může ho ještě zvrátit sledovanost, ale ta by opravdu musela být hodně působivá, což by mohl být problém. Jak bylo řečeno, seriál poběží na The CW, jejíž projekty běžně nesleduje 15 milionů diváků a kromě toho, Legends of Tomorrow budou vysílány v mezisezóně (premiéra je naplánována na 21. ledna 2016), což není úplně nejlákavější období pro diváky.

The CW zatím oficiálně nic nekomentovalo, takže stále existuje možnost, že jde jen o čistokrevnou spekulaci, ale Bleeding Cool tvrdí, že zpráva pochází z dobře informovaného zdroje.

Ale na všem špatném je něco dobrého, takže pokud je to pravda, alespoň mají tvůrci nějaký čas na to, připravit důstojné zakončení.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat