Já, legenda 2: Druhý díl bude ignorovat závěr prvního filmu a bude se odehrávat pár desítek let po něm


Prozradil to producent  Akiva Goldsman.

Po dlouhých spekulacích a zbožných přáních bylo potvrzeno, že se dočkáme druhého dílu povedené sci-fi Já, legenda (2007). A možná trochu překvapivě se v něm vrátí Will Smith, což je s ohledem na závěr jedničky poměrně zarážející. 

Ovšem producent Akiva Goldsman se o filmu se rozpovídal a osvětlil pár věcí:

"Začne to pár desítek let po prvním [filmu]. Jsem posedlý The Last of Us, kdy vidíme postapokalyptický svět, ale po časovém skoku 20 až 30 let. Uvidíte, jak se Země bere svět zpět a je tu něco krásného na otázce, co se stane, když lidstvo ustoupí do ustraní jako hlavní síla, co se stane poté? To bude speciálně poutavé v případě New Yorku. Nevím, jestli se vyšplhají na Empire State Building, ale možnosti jsou neomezené. Vrátíme se k původní knize [Richarda] Mathesona a alternativnímu konci místo původního závěru v originálním filmu. O čem Matheson psal bylo to, že skončila nadvláda člověk na planetě jako dominantního druhu. Je to zajímavá věc, které se věnovat. Věrnost předloze bude o něco větší."

Ve filmu se dočkáme také Michaela B. Jordana, který pomůže i s produkcí, ale další informace zatím nejsou k dispozici. Není známo ani datum, kdy by se mělo začít natáčet.

Zdroj: Deadline, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat