Šéf Marvelu potvrdil čtvrtého Spider-Mana a co říká na odchod Gunn k DC? Opravdu byl seriál Peacemaker zrušen? A režisér Iron Mana získal velkou poctu

Komiksové střípky.

To, že chce Sony s Marvelem natočit další filmy Spider-Man se už ví, ale oficiálně se zatím o natáčení mluvit nezačalo. Nyní se ale ozval kreativní prezident Marvelu Kevin Feige, který poznamenal následující:

"Vše, co řeknu je to, že máme příběh. Máme velké nápady a naši scenáristé aktuálně začínají psát."

Čtvrtý film je tedy na začátku příprav, ale dobrou zprávou je, že se produkce rozjíždí. 

Feige se vyjádřil i k tomu, že James Gunn přešel naplno k DC Studios, kdy je jedním z jeho nových šéfů:

"Neměli jsme rozdílné názory, když jsme mluvili o tom, že natočí Sebevražedný oddíl. Řekl jsem, 'Je to skvělé a nemůžu se dočkat, až to uvidím.' Nikdy jsem nepopíral, že miluji tyhle postavy. Měl jsem plakáty Supermana všude na zdech mé dětské ložnice a šel jsem pracovat pro Donnerovy (dlouholetí producenti komiksových filmů, Richard je pak režisér Supermana z roku 1978, pozn. redakce), Richarda a Lauren Shuler Donner právě kvůli Supermanovi."

Teď jiná milá zpráva, režisér Iron Mana (2008) Jon Favreau se dočkal hvězdy na proslulém Hollywoodském chodníku slávy.


Když už byla řeč o Gunnovi, ten stojí za skvělým DC seriálem Peacemaker. Nedávno se ale objevily obavy, že by mohlo dojít k jeho zrušení. Na to zareagoval sám Gunn s tím, že se jen odsunula kvůli jiným projektům. Zrušen tedy není.

Zdroj: EW, Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat