Šéf Marvelu promluvil o prvním mládeži nepřístupném filmu a seriálu Daredevil. A Bucky Burnes bude vůdcem týmu Thunderbolts


 Komiksové střípky.

Třetí Deadpool (premiéra 7. 11. 2024) bude prvním mládeži nepřístupným filmem v Marvelovském filmovém universu a vrátí se v něm Hugh Jackman jako Wolverine. Právě o tom se rozpovídal kreativní šéf Marvelu Kevin Feige:

"Je to neuvěřitelné. A máme Hugha Jackmana, který se vrací v našem prvním filmu Deadpool v rámci MCU. Jde o náš první film s přístupností R. Návrat Hugha je neuvěřitelný."

Doufejme, že film bude alespoň stejně zábavný jako první dva díly a využije potenciálu Wolverina.

Feige se také vyjádřil k návratu Daredevila v seriálu Daredevil: Born Again:

"...Charlie CoxVincent D'Onofrio jsou neuvěřitelní herci a vypraví příběh vlastním způsobem. To je to, o čem jsem mluvil v případě zábavné epizodické televize: Opravdu s tím experimentují, speciálně v případě Daredevila."

Zdá se tedy, že oněch osmnáct epizod první řady bude obsahovat i samostatné příběhy v případě jednotlivých dílů, nejen tvořit jeden velký příběh. 

Bucky jako vůdce?

Jak asi víte, Marvel chystá také svou první týmovku antihrdinů nazvanou Thunderbolts (premiéra 25. 7. 2024). V ní se objeví i Bucky Barnes (Sebastian Stan) o němž Feige prozradil následující:

"Máme spoustu věcí, které se začnou natáčet poměrně brzy. Co je na tom zábavné a prozradil jsem to svým způsobem na [akci] D23 je to, že jsou to stěží hrdinové. Nikdo z nich se za něj nepovažuje. To, že je v podstatě jejich vůdcem Bucky Barnes mluví samo za sebe."

Bucky má velký potenciál, takže rozhodně není špatnou volbou to, že bude šéfem Thunderbolt.

Zdroj: EW, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat