V šesté řadě seriálu Hra o trůny se objeví další rudá kněžka. Kdo si ji zahraje?

Nejen Melisandra si oblíbila červenou.

V šesté řadě Hry o trůny uvidíme spoustu nových tváří (celý článek), ale tvůrci očividně s obsazováním neokoukaných herců nekončí. Bylo totiž oznámeno, že byla obsazena poměrně neznámá britská kráska Melanie Liburd.

Melanie Liburd
Ta ztvární další rudkou kněžku. A zatím se ukázalo, že dámy, které fandí červené, jsou docela problémové. Stačí zmínit Melisandru z Ašaje (Carice Van Houten) a je vám jasné, o čem je řeč.

Nemusím vám asi připomínat, že rudé kněžky a kněží jsou služebníci Pána světla R´hllora a to velmi oddaní. I když se o nich ví, že nedodržují celibát (naopak prý fandí hodně zvráceným sexuálním praktikám).

Kromě toho bylo napříč knihami a seriálem ukázáno, že disponují určitými magickými schopnostmi jako jsou různé vize, manipulace s ohněm, odolnost vůči jedům a také to vypadá, že dokáží vzkřísit mrtvé (například kněz Thoros oživil postavu jménem Beric).

Spekuluje se také o tom, že to bude právě Melisandra, kdo přivede zpět k životu Jona Snowa (Kit Harington), ale to zatím potvrzeno nebylo.

Co se týče postavy, kterou si zahraje Melanie, tak zatím nejsou známy žádné detaily. Podrobnosti se zřejmě dozvíme až v samotné šesté řadě, která startuje někdy na jaře příštího roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat