V britské verzi kuchařské soutěže MasterChef se objevil vrah čtyř lidí

Od někoho takového byste asi jídlo nechtěli.

Pořad MasterChef určitě znáte. Aktuálně ho vysílá televize Nova a jde v podstatě o to, že skupina nadšenců chce okouzlit porotu složenou z kuchařských profesionálů méně či více povedenými jídly.

Svou verzi MasterChefu má několik zemí, například i Velká Británie (ostatně, v ní se projekt zrodil). A právě tam se zjistilo, že jedním z účastníků byl i Stephen Port. Ten na první pohled nevypadal kdovíjak zajímavě (až na podivný účes), ale to, co o něm vyplulo na povrch rozhodně šokující bylo.

Stephen Port
Zjistilo se, že je Stephen podezřelý ze čtyř vražd, kdy měl své oběti otrávit. Mimochodem, Port se účastnil speciální verze MasterChefa, kde asistoval zpěvákovi JB Gillovi a herečce Emmě Barton, kteří netušili, že připravují mňamku po boku někoho, kdo má v oblibě trávit jiné lidi.

Trojice uvařila těstoviny s masovými knedlíčky pro více než 100 řidičů autobusů a představa toho, že onen muž s blond parukou mohl přihodit do jídla ingredienci, která v receptu nebyla, je docela děsivá.

Ovšem, v době natáčení pořadu nikdo nevěděl, s kým mají tu "čest". Stephen byl zatčen až minulý týden. Své oběti údajně lákal domů, poté je otrávil smrtelným množstvím drogy zvané GHB, sexuálně zneužil a následně je mrtvé odhodil nedaleko svého bytu.

Teď snad, aby televizní stanice prováděly kompletní prověrku všech účastníků svých pořadů, protože se očividně může stát, že se mezi nimi objeví dost nebezpečné osoby.

Sledujete MasterChef?

Zdroj: DailyMail
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat