The Flash: Herce zaskočila situace ohledně otce hlavního hrdiny

Proč? POZOR, SPOILERY!!!

Pokud jste viděli, jak se vyřešila situace s otcem hlavního hrdiny ze seriálu The Flash, asi jste byli dost překvapení. Celou první řadu se Barry (Grant Gustin) snaží dostat svého otce z vězení, a když se mu to konec podaří, tak se Henry Allen (John Wesley Shipp) vypaří rychleji, než by to zvládl jeho superrychlý syn. Mnohé fanoušky to zaskočilo. A nejen je. To přiznává i Grant:

"Nejdříve jsem byl šokovaný, že se to stalo tak rychle, stejně jako mnoho diváků. Bylo to jako, ´Padám! Musím jít!´... Barry vlastně nerozuměl proč, ale prostě se snažil být pro něj podporou, když potřeboval prostor a to i přes fakt, že to pro něj bylo matoucí. Není si jistý, jestli má zůstat v dosahu nebo ne, ale bude tu, pokud ho bude Barry potřebovat."

A co na to říká představitel Joea Westa Jesse L. Martin?

"Stále se vypořádávám s faktem, že ten týpek odešel. Nechápu to. Konečně jste na svobodě a můžete se věnovat vztahu se svým synem a on měl dojem, že musí odejít. Nevím, nakolik já, Jesse, rozumím tomuto rozhodnutí." 

Opravdu to bylo dost překvapivé a hlavně trochu úsměvné. Zdálo se, že tvůrci se rychle snaží postavy Henryho zbavit. Dostal se na svobodou a za pár minut oznámil svému synovi něco ve stylu "Musíš být v první řadě Flashem, ne mým synem" a už balil kufry. Ne zrovna klasický způsob jak dohnat ztracený čas.

Myslíte, že to bylo od scenáristů správné rozhodnutí? 

Zdroj: TVrecenze
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat