Bill Murray by se klidně zúčastnil reality show Amazing Race

Tahá nás za "fusekli?"

Bill Murray je skvělý herec. A podivín. Člověk netuší, kdy mluví pravdu a kdy si tak trochu vymýšlí. Příkladem budiž situace kolem třetích Krotitelů duchů, kdy měnil názor skoro ze dne na den. Jednou s účastí souhlasil, následně ne, poté ano, poté ne a tak to pokračovalo dál a dál.

Navíc je to vtipálek, takže není opravdu lehké odhadnout, jestli si z nás dělá srandu nebo ne. Ale vypadá to, že v případě soutěže Amazing Race svá slova myslí vážně:

"Amazing Race vypadá jako velká zábava. Dostanete se na spoustu míst. Otestuje to všechny vaše schopnosti. Já lidem říkám, že pokud se chtějí oženit, tak mají nejdříve cestovat kolem světa. Právě díky tomu lépe poznáte lidi. Je to test vůle. Myslím, že Amazing Race by mohla být legrace." 

Samozřejmě, těžko věřit tomu, že by s účastí souhlasil, kdyby byl tvůrci osloven. Na druhou stranu je to zajímavá představa.

V Amazing Race už se pár celebrit objevilo, ale většinou nebyly až tak zářivé. Schválně, co by udělalo se sledovaností, pokud by se v pořadu ukázal někdo Billova formátu.

Aktuálně běží už 27. řada, ale pokud jste fandové soutěžních pořadů, nemusím vám to připomínat. Amazing Race stále patří k nejzábavnějším soutěžím na obrazovkách.

Chtěli byste například speciál s celebritami?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat