Od koho dostal tvůrce Akt X košem v případě nové minisérie?

Ne každý řekl Chrisu Carterovi ano.

Těžko se najde někdo, kdo neví, že 24. ledna odstartuje šestidílná minisérie Akt X. Dobrou zprávou je, že se vrátí jak Gillian Anderson, tak David Duchovny a s nimi Mitch Pileggi nebo William B. Davis.

Na novou řadu dohlédne duchovní otec seriálu Chris Carter, kterému se podařilo přilákat i mnoho členů štábu, kteří pracovali už na původních sezónách. Jenže ne všichni mu řekli ano. To potvrdil sám Chris. V první řadě to byli Vince Gilligan a Frank Spotnitz, které oslovil s nabídkou na výkonnou produkci:

"Zeptal jsem se Franka - nebyl dostupný. Zeptal jsem se i Vince. Ale i on by nedostupný." 

Gilligan přiznal, že ho to mrzí: "Akta X byla mou druhou nejoblíbenější prací vůbec, hodně blízko Perníkovému tátovi a Volejte Saulovi a rád bych byl jejich součástí." 


James Pickens Jr.
Přiznejme si to rovnou, diváky zřejmě moc netrápí, že pánové nebudou produkovat. Málokdo se asi příliš stará o to, kdo pracuje na postu výkonného producenta.

Mnohem víc pravděpodobně publikum zklame to, že negativní odpověď dostal Carter i od dvou herců. Konkrétně se tu bavíme o dvojici Robert Patrick, kterého si pamatujete jako agenta Doggetta a James Pickens Jr. Ten si zahrál Alvina Kershe.

Ne, že by se pánům nechtělo, ale mají spoustu práce na jiných projektech a neměli čas. Ale i tak zamrzí, že si nestřihnou v nové sérii alespoň cameo.

Jak už bylo řečeno, nová řada startuje 24. ledna, hned druhý den se dočkáme další epizody.

Budete se dívat?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat