Jaké bude další setkání Arrowa a Flashe?

Další crossover prý bude o dost jiný, než jsme zvyklí.

Flash (Grant Gustin) a (nyní) Green Arrow (Stephen Amell) už se potkali několikrát. A samozřejmě k tomu dojde znovu. Stanice The CW dává neustále najevo, že tyhle dva komiksové seriály se odehrávají ve stejném universu, což je jen a jen dobře.

Ale další setkání Green Arrowa a Flashe, které se chystá, prý bude odlišné od toho, co jsme zatím viděli. Alespoň to tvrdí svalovec Stephen Amell:

"Minulý rok to bylo navrženo tak, že pokud jste fanoušky jednoho seriálu nebo druhého seriálu, mohli jste si užít osmou epizodu první řady Flashe a osmou epizodu třetí řady Arrowa nezávisle na sobě. Tento rok tomu bude jinak. Když se budou vysílat za sebou v jeden večer, poběží jako jedna dvouhodinová epizoda. Popravdě, většina epizody Flashe se odehrává ve Star City a většina epizody Arrowa se odehrává v Central City. Máme společného nepřítele, což v minulém roce nebylo a obecně řečeno jsme udělali skvělou práci s propojením ne dvou, ale hned tří sérii dohromady." 

Řeč je tedy ještě o chystaném seriálu Legends of Tomorrow. A určitě je fajn, že stanice The CW buduje stále větší svět tvořeným komiksovými seriály. Má to své neodolatelné kouzlo.

Který seriál je váš oblíbený? Arrow nebo Flash?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat