V další epizodě Živí mrtví nás možná čeká hodně šokující smrt

Která oblíbená postava zřejmě zemře? POZOR, OPRAVDU VELKÝ SPOILER!!!

My co sledujeme seriál The Walking Dead víme, že málokterá postava má něco jistého. Tvůrci se s tím moc nemazlí a nemají problém odpravit i hodně výrazné "hrdiny". Nejrizikovější skupinou jsou sice černošští muži (málokdy ve skupině vydrží delší dobu dva), ale ani ostatní nejsou rozhodně v bezpečí. 

O tom svědčí i zprávy, které se aktuálně objevily. Vypadá to totiž, že ve třetí epizodě šesté řady nazvané jednoduše Thank You, zemřou hned dvě postavy. Pokud tedy nechcete přijít o překvapení, přestaňte číst. 

Dobrá, můžeme pokračovat. Podle některých zdrojů se dočkáme smrti Nicholase (Michael Traynor). To není takové překvapení, nejde o zrovna velkého sympaťáka (i když se dost snaží napravit si reputaci) a neznáme ho zase tak dlouho, aby nám jeho odchod ze scény (tím myslím nějaká hodně krvavá smrt) způsobila srdeční zástavu. 

Jenže, vypadá to, že Nicholas nebude sám, kdo to schytá. Vyrojily se informace, že s ním "zařve" i Glenn. Ano, ten asijský sympatický chlapec, který je s námi už roky. Vyrukovali s tím údajně lidé, kteří už měli šanci zmíněný díl zhlédnout a dokonce popisují, jak k tomu dojde. 

Ve druhé polovině epizody má být scéna, ve které jsou Glenn a Nicholas uvězněni na popelnici, zatímco se kolem nich promenáduje jedna oživlá mrtvola za druhou. Nicholas začne panikařit a nenapadne ho nic lepšího, než se zastřelit. Ovšem podaří se mu "husarský" kousek a strhne Glenna mezi "mrtváky". Ti ho pak rozcupují na kusy a pochutnají si na jeho šťavnatém mase. 

Je otázkou, zda jsou ony blíže nespecifikované osoby, které měly údajně daný díl vidět, spolehlivé. To se dozvíme až za pár hodin, kdy bude mít Thank You premiéru. 

Je na místě připomenout, že v komiksu zemřel Glenn později a to rukou záporáka, který by se měl v šesté řadě objevit (ano, je to Negan). Ale jak už víme, scenáristé seriálu nerespektují předlohu zrovna doslovně. Je tak rozhodně možné, že osud Glenna bude v seriálu jiný než v kreslené podobě (to samé platí i pro Nicholase, který v komiksu skončil také jinak).

Na druhou stranu, některé zprávy mluví o tom, že představitel Glenna Steven Yuen byl k vidění na placu i během natáčení pozdějších dílů, což by mohlo napovídat, že zmíněné informace mohou být jen blábol. Pravdu se dozvíme už zítra.

Chyběl by vám Glenn? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

4 komentářů:

  1. Jo chyběl 😕 ale zvykám si, že oblíbená postava vždy umře...

    OdpovědětVymazat
  2. Nejlepší postava tam a nejlepší herec .Pokut on umře končím s TWD. Už mě to začíná štvát vždy umře někdo kdo si to ani nezaslouží .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jestli sledujete Hru o trůny, musíte být hodně naštvaný :D

      Vymazat