Komiksové střípky: Supermanův nový kostým, herec z X-Menů v Green Lantern Corps, Supergirl protestuje proti Trumpovi

A na Cisca čekají změny.

Cisco (Carlos Valdes) si v seriálu The Flash prošel několika změnami. A zdá se, že ho čekají další. Alespoň to tak zní podle vyjádření výkonného producenta Todda Helbinga, který to prozradil pro EW:

"Uvidíme Cisca, který si opravdu uvědomí, co dokáže. Gypsy je velmi impozantní protivníci. Nikdy si neuvědomil rozsah svých sil a protože potká Gypsy, bude více a více v souladu se svými schopnostmi a tím, co dokáže, ať už ve chvíli, kdy prochází dimenzemi nebo otevírá trhliny, což dělá rychleji a rychleji. Začne být více sebevědomý a to přijde vhod po zbytek sezóny, kdy bude pomáhat Barrymu a týmu zastavit Savitara, aby nezabil Iris."

Jak už jsme vás dříve informovali, jednou z nových postav ve třetí řadě The Flashe bude i Gypsy. Ta má podobné schopnosti jako Cisco.

SOUVISEJÍCÍ: DO SERIÁLU THE FLASH MÍŘÍ POSTAVA Z JUSTICE LEAGUE

Seriál The Flash se vrací na obrazovky 24. ledna.

X-Men v zeleném

První film Green Lantern (2011) sice nezabodoval, ale přesto je v plánu nový projekt nazvaný Green Lantern Corps. Ten se ale bude věnovat většímu množství Green Lanternů. Nicméně, Hal Jordan v něm bude hrát důležitou roli.

Nedalo se ale čekat, že ho znovu ztvární Ryan Reynolds, tvůrci pátrají po jiném představiteli. A mezi hlavní kandidáty prý patří James Marsden.

Ten je v komiksových filmech více než zběhlý, jednou z jeho nejznámějších rolí je Cyclops z filmové série X-Men.

Film se objeví v kinech 24. července 2020.

Superman vsadil na klasiku

Jak to tak vypadá, v plánové týmovce Justice League navlékne Superman (Henry Cavill) nový kostým. A dalo se předpokládat, že se Muž z oceli dočká pár změn poté, co se mu přihodilo v závěru Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016).

Asi vám došlo (s ohledem na kvalitu), že nejde o snímek z oficiálního zdroje, ale i přesto, že je dost "rozplizlý" se nezdá, že by šlo o práci nějakého šikovného grafika.

První díl Justice League má premiéru naplánovanou na 16. listopadu tohoto roku.

Melissa Benoist má vzkaz pro Trumpa 

Ještě na moment zůstaneme u "supermanovské rodiny". Melissu Benoist znáte jako představitelku Supergirl ze stejnojmenného seriálu stanice The CW. A právě tahle sympatická herečka byla jednou z mnoha demonstrujících během inaugurace Donalda Trumpa. Byla zachycena s transparentem, který odkazoval na ne zrovna taktní vyjádření Trumpa o tom, jak by se muži měli chovat k ženám.

Na ceduli je uvedeno:

"Hej Donalde, nezkoušej chytit mou p.čku - je z oceli." 

Rozhodně výmluvné.


Fotka zveřejněná uživatelem Melissa Benoist (@melissabenoist),
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat