Harry Potter: Chystá se filmová trilogie na motivy divadelní hry Harry Potter and the Cursed Child?

Jsou spekulace pravdivé?

Fandové Harry Pottera vědí, že příběhy, které známe z knižní/filmové série se dočkaly pokračování díky divadelní hře Harry Potter and the Cursed Child. Představení slavilo velký úspěch, vyšlo i v knižní podobě a samozřejmě to vyvolalo dohady o tom, že bychom se mohli dočkat filmu.

A ne jednoho, ale hned tří. Jenže to popřela sama autorka Harryho Pottera J.K. Rowling na svém Twitteru:

"Vím, že spousta lidí hledá důvod, proč být dnes veselí, ale spekulace o filmové trilogii #CursedChild není PRAVDIVÁ!"

Puntičkáři by ale mohli poznamenat, že spisovatelka sice vyloučila trilogii, ale nikde nepadlo ani slovo o tom, že není v plánu film (nebo dva nebo čtyři). Ale pravdou je, že zatím to nevypadá, že by něco takového bylo v plánu.

Není to překvapení, tvůrci se věnují něčemu jinému, aktuálně se intenzivně pracuje na pentalogii Fantastická zvířata a kde je najít. Ale upřímně řečeno bych se divil, kdyby dříve nebo později nevznikl film Cursed Child. Universum Harryho Pottera je stále v kurzu a je v podstatě zaručeno, že každý projekt z kouzelnického světa se stane hitem.

Například Fantastická zvířata vydělala skoro 803 milionů dolarů. Asi si umíte představit, kolik by utržil film s dospělými Harrym, Ronem a Hermionou.

Dočkáme se filmu Harry Potter and the Cursed Child?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat