Travis Fimmel ze seriálu Vikings má novou roli a opět to bude "zlobivý chlapec"

Ve kterém projektu si zahraje? POZOR, SPOILERY!

Spousta diváků byla v šoku, když v aktuální řadě výtečného seriálu Vikings zemřela jedna z hlavních a nejvýraznějších postav Ragnar Lothbrok v podání výtečného Travise Fimmela.

Ale pokud vám herec chybí, není třeba truchlit, netrvalo to dlouho a získal novou roli. A opět v seriálu, který se vydá do historie.

Stojí za ním stanice A+E a půjde o dějově oddělené minisérie, kdy se každá bude věnovat jiné neblaze proslulé postavě.

První řada se zaměří na pistolníka Wyatta Earpa a právě jeho si zahraje Travis. Ten mimochodem s nápadem na tento zatím nepojmenovaný seriál přišel a ujme se také produkce a napíše scénář pro první epizodu.

"Vždy jsem byl fascinován tím, co motivuje lidi k porušování pravidel a skandální cestě do hanby. Chtěl jsem přezkoumat příběhy, o kterých si lidé myslí, že je znají, ale bez růžových hollywoodských brýlí a nechat publikum rozhodnout, zda jsou lidé jako Wyatt Earp hříšníci nebo oběti okolností," prohlásil Fimmel.

Podle tvůrců se můžeme těšit na Wyatta Earpa, jak ho ještě neznáme a s ohledem na to, že ho ztvární Travis se tomu dá věřit.

Aktuálně není známo, kdy by měl seriál odstartovat. Ale snad brzy, protože zní opravdu zajímavě. A jak všichni víme, bad boyové Fimmelovi prostě jdou.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat