Živí mrtví: Proč představitel Morgana prohlásil, že natáčení sedmé řady bylo hrozné?

S čím není spokojen?

První polovina sedmé řady The Walking Dead nebyla špatná, ale výhrady k ní jsou. A nejen ze strany recenzentů a diváků, ale dokonce i herců. Mezi ně patří i Lennie James, který ztvárňuje Morgana:

"Děsné, prostě děsné - přísahám bohu, děsné (smích). Ale je to pro všechny stejné. Všichni jsme měli v této řadě více pracovního volna a je to prostě hrozné. Nesnášel jsem to a stěžoval si na to a to nejsem někdo, kdo si stěžuje - každý den to bylo jako: ´Jak se máš Lennie?´ Nesnáším to! ´Chceš čaj nebo kafe?´ Nesnáším to! Bylo to děsné, protože jste nikoho nechtěli vidět. A protože jsme natáčeli scény z Kingdom v úplně jiné lokaci, než se natáčely scény z Alexandrie a Hilltopu nebo se Saviors, znamenalo to, že jsme byli daleko od ostatních. Když jsme začali natáčet první díl, byl tam moment, kdy se tak nějak všichni sešli a pak se rozdělili. Neviděl jsem Andyho šest týdnů, protože jsme nenatáčeli na stejném místě. Žijeme relativně blízko od sebe, ale nenatáčeli jsme na stejných místech nebo ve stejnou dobu a nakonec jediná chvíle, kdy jsem ho viděl bylo, když jsme letěli zpátky do Londýna, abychom viděli naše rodiny. Nesnášel jsem to, bylo to děsné."

Je faktem, že aktuální série je hodně rozštěpená a jednotlivé postavy se rozprchly na různá místa. Není ničím výjimečným, že některé nevidíme několik epizod. A očividně to herci nesnášejí dobře, protože jim chybí kolegové.

Pokud jde o diváky, tak těm zřejmě chybí něco jiného. Například více akce. Možná proto se nová řada potýká s klesající sledovaností.

Snad se to ve druhé polovině sedmé řady, která startuje 12. února, zlepší.

SOUVISEJÍCÍ: NOVÉ DÍLY THE WALKING DEAD BUDOU MÉNĚ KRVAVÉ. PROČ?

Jak se vám dosavadní epizody sedmé série líbily?

Zdroj: NME
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat