American Gods: V seriálu uvidíme hvězdu Akt X

Gillian Anderson míří mezi bohy.

Adaptace kultovní knihy American Gods Neila Gaimana je v přípravách už relativně dlouho, ale v posledních měsících se produkce posouvá kupředu vcelku rychle. A čím více informací vyplouvá na povrch, tím zajímavěji seriál stanice Starz vypadá.

Například obsazení je skvělé. Hlavní role se ujme Ricky Whittle, dál uvidíme například Iana McShanea a to není vše, aktuálně bylo oznámeno, že se dočkáme také Gillian Anderson.

Asi netřeba připomínat, že ta se v tomto roce vrátila na obrazovky ve velkém stylu a to v úspěšném oživení legendárních Akt X (recenze).

Gillian si v seriálu American Gods zahraje bohyni jménem Media, která patří k takzvaným Novým bohům, konkrétně jde o televizní bohyni (což je pro Gillian ideální role, ona televizní bohyní skoro je).

Mezi schopnosti téhle postavy patří například to, že umí přijmout podobu jakékoliv postavy, která se objevila na obrazovkách. A to nabízí nepřeberné množství možností.

Gillian bude na seriálu spolupracovat s Bryanem Fullerem. A téhle dvojce to klape, dokázali to seriálem Hannibal (recenze), který měl Fuller na starost a Gillian v něm hrála.

Nezbývá, než se začít na seriál pořádně těšit, protože nevím, co by se muselo stát, aby se z toho nevyklubala výtečná podívaná.

American Gods by se měli objevit na obrazovkách někdy na počátku roku 2017.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat