The Boys: Čtvrtá řada je podle novinářů skvělá, ale moc depresivní. A pátá bude epická, krvavá a poslední

Nebude se to protahovat.

The Boys / Banda patří k nejlepším, nejkrvavějším a nejcyničtějším komiksovým projektům za dlouhé roky. A v tomto měsíci (13. 6. 2024) má premiéru čtvrtá řada. Někteří novináři už viděli všech osm epizod a názory jsou veskrze kladné s tím, že se ale shodují na tom, že je nová série asi nejtemnější a nejdepresivnější, kterou nám zatím tvůrci nabídli. 

SOUVISEJÍCÍ: TVŮRCE THE BOYS REAGOVAL NA KRITIKU TOHO, ŽE JE SERIÁL "MOC WOKE"

Zajímavé je, že zatímco někteří recenzenti tvrdí, že nová řada už je tak trošku "na jedno brdo", jiní filmaři chválí za to, že umějí stále přicházet s novými a svěžími nápady. Očividně se tak neshodnou na tom, jestli je čtvrtá řada originální, nebo ne. Ovšem, na čem se shodnou je to, že je povedená. 

To je dobrá zpráva, tou horší pro fandy asi bude informace od duchovního otce The Boys Erica Kripkeho, který se nechal slyšet, že pátá řada bude poslední. 

"Jsem nadšen z toho, že konečně dokončím svůj plán na pět řad. Je to pro mě vzrušující. Svou roli hraje tahle hloupá scenáristická věc a to, že tři a pět jsou velká magická čísla, pokud jde o psaní. Filmy mají tři akty, seriály pět... Pět se zdá jak pěkné kulaté číslo. Je to dost k odvyprávění příběhu, ale také dost, aby člověk došel k rozuzlení, aniž by to působilo vyčpěle."

Je dobře, že to tvůrci nehodlají protahovat, což některým skvělým seriálům ublížilo. Navíc, Kripke slibuje "brutální, epické a vlhké vyvrcholení", což zní... sexy. Datum premiéry páté řady ale zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: X/CBM, EW, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat