The Boys: Tak pozor, i tenhle seriál, který se nebojí rýpat do kohokoliv a čehokoliv je podle některých "příliš woke"


 I Banda čelí nelibosti některých lidí.

Upřímně řečeno už se ztrácíme v tom, co někteří lidé považují za "příliš woke", ale zrovna u drsného komiksového seriálu The Boys / Banda nás nepřekvapuje to, že někteří extrémně pravicoví jedinci nejsou ze seriálu nadšení. Je totiž patrné, že si z nich série dělá legraci (ale je nutné poznamenat, že si utahuje také z levicově zaměřených jedinců). 

SOUVISEJÍCÍ: NOVÝ STAR WARS SERIÁL ČELÍ REVIEW-BOMBINGU, PROTOŽE JE PRÝ PŘÍLIŠ ROZMANITÝ

A duchovní otec projektu Eric Kripke má pro ty, kteří prskají, že jsou The Boys moc woke jasný vzkaz:

"Očividně mám určitý úhel pohledu a vůbec neotálím s tím, abych ho prezentoval v seriálu. Pokud někdo chce nazývat seriálem woke či něčím podobným, pak je to v pořádku. Jděte se podívat na něco jiného. Určitě to nehodlám hrotit nebo se omlouvat za to, co dělám. Někteří lidé, kteří to sledují si myslí, že je Homelander hrdina. Co na to říct? Seriál je mnoho věcí, ale útlocitný rozhodně ne. Takže pokud je tohle to, jak na vás seriál působí, pak s tím nic nenadělám."

Jak jsme poznamenali, nedivíme se, že se extrémní pravici seriál nelíbí, ale současně si nejsem jistí, co je na něm tak "woke". Ano, najdete v něm osoby různých etnik i různých sexuální orientací, ale obvykle je na ně nahlíženo s nadhledem a sarkasmem (jako ostatně na téměř vše v daném seriálu). Upřímně řečeno, už to začíná být trochu únavné, když některé osoby automaticky něco označují jako "woke" jen proto, že se jich něco dotklo. A woke, nebo newoke, my se na čtvrtou řadu opravdu těšíme. 

Premiéra je naplánována na 13. 6. 2024

Zdroj: THR, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat