U DC to nevyšlo, tak Rock zamířil k Disneymu (ten vlastní i Marvel)

Uzavřel dlouholetou smlouvu. 

Není to tak dlouho, co měl být  Dwayne "Rock" Johnson jednou ze stěžejních osobností v DC světě s tím, že se proslýchá, že hodně tlačil na to, aby mohl převzít otěže nad směřováním DC filmů a seriálů, ale to nevyšlo. 

Jeho Black Adam (2022) nezabodoval jak se doufalo a proslýchá se, že Dwayne až příliš tlačil na pilu ve snaze ovládat DC. 

Nyní se ale objevila zajímavá zpráva, společnost Disney uzavřela s hercem a jeho produkční společností Seven Bucks Productions dlouholetou smlouvu, která se týká filmů i seriálů. 

Není ale jasné, čeho konkrétně se bude týkat a v kolika projektech se sám Rock objeví. Spekuluje se o tom, že by mohl ztvárnit některou z postav v Marvelovském filmovém universu. Možné to je, ale potvrzeno to nebylo, je klidně možné, že půjde o podívanou z jiné stáje Disneyho, ostatně, nebylo by to poprvé, Rock si zahrál třeba v Expedice: Džungle (2021).

Uvidíme, co se ze spolupráce vyklube, ale doufáme, že Dwayne si tentokrát rozmyslí, jak bude k celé situaci přistupovat a zkrotí svou dominanci, protože se dá tušit, že Disney by si to nenechal líbit.

Zdroj: Variety, Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat