Živí mrtví: Počátek konce - Připravte se na mnohem víc zombie akce

Slibují to herci.

Fear The Walking Dead se odehrává na začátku zombie apokalypsy, takže je jasné, že se hlavní hrdinové zatím nedostanou do střetu s nemrtvými tak často jako kolegové z The Walking Dead. A nevím jak vám, ale mně to chybí. Živí mrtví: Počátek konce mi zatím přijdou hodně pomalí a trochu nezáživní. A nic na tomto dojmu nezměnil ani start druhé řady (recenze), který také nebyl zrovna zběsilý. Herci ale v rozhovoru pro server IGN slíbili, že se dočkáme hromady zombie akce:

Mercedes Mason (Ofelia Salazar):

"Ve druhé řadě věci opravdu naberou na obrátkách, takže dojde na velký útok zombíků. Nacházíme se v momentě, kde se infekce šíří jako ve filmu Smrtící epidemie. Čím více je jich infikovaných, tím více ostatních infikují. Začnou se sdružovat do hord." 

Kim Dickens (Madison Clark):

"Nepřestává mě překvapovat každá z nových scén s chodci. Říkám si něco jaké ´Tedy, opravdu?!´ Stejně jako v prvním dílu nové řady s lodním motorem... I během zvukových dotáček, když jsem viděla tuhle scénu bez speciálních efektů, jsem si říkala, ´Můj bože!´ Přestože to bylo bez triků, tak jsem se na to nemohla podívat. Je to velmi kreativní a zábavné. Máte se na co těšit."

Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark):

"Je to svým způsobem nevyhnutelné, pomalu ale jistě... Nemáme takové tempo jako originální seriál. Každý týden je pro ně jako epický akční film, ale pro nás je to spíše o tom, jak se vypořádat s touto situací. Ale dojde na mnohem více zombie akce."

Colman Domingo (Victor Strand) ale tvrdí, že zombíci nejsou největší nebezpečí:

"... Strand ve svém nitru věří, že lidé jsou větší nebezpečí než infikovaní. Infikovaní jsou něčím, s čím se můžete vypořádat rychle a efektivně, ale lidé jsou zákeřnější."

Těšíte se na více akce?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat