Nový marvelovský projekt se Scarlett Johansson? To neuhodnete


 Je to možné?

Přestože v minulosti neměla Scarlett Johansson nejlepší vztahy s mateřskou firmou Marvelu a to společností Disney, vyšlo najevo, že po Marvel herečka připraví další projekt. Nebylo ale jasné, o čem konkrétně je řeč, spekulace ovšem mluvily o tom, že se spíše postaví za kameru, ne před ni. 

Nyní se objevily (zatím ze strany Marvelu nepotvrzené) informace, že onen projekt, se kterým Scarlett vypomůže, bude seriál na motivy postavy Blonde Phantom. 

Zdroj: Marvel Comics

Jedná se o ženu jménem Louise Grant, která byla představena v roce 1946. Jde o slečnu, která pracovala jako sekretářka v detektivní agentuře, ale následně se rozhodla bojovat proti zločin v masce a pod identitou Blonde Phantom.

Louise nemá žádné superschopnosti, ale je vynikající detektivka a je zdatná v boji s různými zbraněmi i bez nich. Kromě toho si na určitou dobu prohodila tělo s She-Hulk a na chvíli získala její schopnosti. Má s ní společnou ještě jednu věc, dokáže "prolomit čtvrtou stěnu", jinak řečeno komunikuje se čtenáři/publikem. 

Nebylo sice vyvráceno to, že by si Scarlett mohla zahrát hlavní roli, ale předpokládá se, že bude "jen" produkovat a Blonde Phantom ztvární někdo jiný. 

Datum premiéry zatím stanoveno nebylo.

Zdroj: Giant Freakin Robot, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat