Živí mrtví: Nechtěli jsme s lidmi vyj*bat, prohlásil tvůrce o finále šesté řada

Tak ten se s tím nepáře. POZOR, SPOILERY!!!

Od vysílání uběhl už víc než týden a stejně spousta diváků nepřestává nadávat na tvůrce The Walking Dead, protože ve finále šesté řady nabídli hodně nepovedený cliffhanger. Jednoduše nechali Negana (Jeffrey Dean Morgan), aby někoho zabil, ale neukázali nám, kdo to byl. To není zrovna nejlepší otevřený konec, který si člověk dokáže představit. A tak publikum peskuje a peskuje. Jeden z tvůrců, konkrétně Scott M. Gimple, tušil, že to mnohé naštve:

"Nikdy nebylo naším záměrem vyjeb*t s lidmi. Vy všichni jste viděli tuhle epizodu a já chci uvést na pravou místu, že jsme se nesnažili s vámi vyjeb*t."

Zajímavostí ovšem je, že tohle prohlásil už předtím, než byla závěrečná epizoda (recenze) šesté řady k vidění na obrazovkách. Jeho slova zazněla poté, co mělo pár vyvolených možnost zhlédnout daný díl. Scottovi bylo očividně jasné, že plno lidí bude vytočených.

Dál Gimple poznamenal:

"Máme 153 dílů komiksu, ze kterých můžeme čerpat. Myslím, že je to neuvěřitelná věc, mít je jako základ. Můžeme je upravovat, vylepšovat, některé části zdůraznit, ale mám pocit, že to jen mozaiku dělá bohatší. Je to příběh z komiksů, ale my ho děláme jinými způsoby."

Pár lidí by asi něco poznamenalo k onomu "vylepšování", ale dobrá, zřejmě by nebyl úplně nejlepší nápad "doslovně" kopírovat komiks. Přesto ale některé pozměněné momenty asi nebyly takové, jak by si mnozí přáli.

Tak schválně, jaké odklony od předlohy nás čekají v sedmé řadě, která startuje v říjnu.

PODOBNÉ ČLÁNKY: MUSÍME NATOČIT EPIZODU, KTERÁ OSPRAVEDLNÍ FINÁLE ŠESTÉ ŘADY, ŘÍKÁ TVŮRCE

Naštval vás závěr šesté řady?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat