Živí mrtví: Musíme natočit epizodu, která to ospravedlní, říká tvůrce o kritizovaném závěru šesté řady

Finále šesté řady The Walking Dead mnohé zklamalo. POZOR, SPOILERY!!!

To, čeho jsem se děsil, se stalo. Když Lauren Cohan (Maggie) prohlásila něco ve stylu, že finále šesté řady nabídne hodně otevřený konec, začala se hromada lidí (včetně mě) obávat toho, že Negan sice někoho zabije, ale to, kdo to byl, zjistíme až v další řadě.

Pozitivní věcí je, že Jeffrey Dean Morgan je jako Negan skvělý, negativní, že tvůrci vsadili na takhle laciný cliffhanger. Ten byl nejen očekávaný, ale především obávaný. Ale nedá se nic dělat, stalo se a tvůrce komiksu a spolupracovník na seriálu Robert Kirkman k tomu dodává:

"Přestože jsou pravděpodobně lidé naštvaní, pokud jde o představení Negana a toho, jak se přišel a zabil někoho, kdo je všemi velmi milovaný, z jeho pohledu je hrdinou svého příběhu, tak jako většina padouchů. A pokud ho budeme sledovat celou dobu, stoprocentně s ním budeme souhlasit."

Další z tvůrců Scott M. Gimple poznamenal:

"Až odhalíme, kdo je na druhé straně pálky, bude to začátek jiného příběhu. Následkem toho je, co to pro všechny znamená, jak budou reagovat, jak se pro všechny změní svět - to je další část příběhu."

Gimple si je ale vědom toho, že tenhle cliffhanger vyvolal hodně negativních reakcí. Co na to říká?

"Musíme natočit epizodu, která cliffhanger ospravedlní. Musíme udělat něco tak skvělého a intenzivního, že budete reagovat ve stylu, ´Dobře, v pohodě, tohle je fér." To je výzva, která na nás čeká a do které se pustíme. Připravíme pro vás něco fantastického." 

"Chceme, abyste byli jedním z těch lidí v řadě. Chceme, abyste cítili to napětí, teror a bolest. Připravíme pro vás v další sérii příběh, který to ospravedlní." 

Bezva sliby, ale nevím, zda jsou dostatečnou útěchou pro hromadu lidí, kteří budou muset čekat do října na další epizodu.

Co na závěr šesté řady říkáte vy?

Zdroj: TVline

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

4 komentářů:

  1. Že to stálo za hovno,už slibovali Grande finále, bylo z toho psycho drama a zas slibujou, na finále slabota a z Negana sem si taky nesed na prdel

    OdpovědětVymazat
  2. První slova, které jsem si pomyslel po konci, byla: To jako really? Je to hodně nečestné pro diváky. Aby se jim to nevyplatilo a ztratili diváky. Tohle byla podpásovka. Celá druhá polovina šesté série mě bavila snad tak moc jako žádná jiná série, a teď přijde tohle! Stejně to bude Glenn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se toho bál, že vsadí na tenhle laciný cliffhanger, ale doufal jsem, že ne. No, udělali to :D.

    OdpovědětVymazat
  4. ježiši, ti tvůrci jsou směšný. chtěj udělat 14 sérií, jde jim o prachy a myslí si, jak je to absolutně neprůhledné. imbecilita scénáře a přístupu k té látce je znatelná. s takovym banshee se to absolutně nedává srovnávat :-D achjo.

    OdpovědětVymazat