Hra o trůny: Představitelé Aryi, Melisandre, Ramsaye nebo Theona se rozpovídali o nové řadě

Copak pěkného prozradili?

Další série Game of Thrones je skoro za dveřmi. A herci se nás snaží čím dál víc přesvědčovat, že se máme na co těšit. Tentokrát se hromada z nich rozpovídala pro server IGN:

"Teď, když seriál předběhne knihy, myslíte si, že máte nějaký vliv na tvůrce seriálu Dana Weisse a Davida Benioffa, pokud jde o osud vaší postavy?

Michael McElhatton (Roose Bolton): "Absolutně ne! Ne, myslím si, že je to velmi precizně naplánována hodně dopředu."

Iwan Rheon (Ramsay Bolton): "Pokud jde o tyhle dva, tak se má věc tak, že ať řeknete cokoliv, oni pravděpodobně udělají naprostý opak, jen aby vás naštvali...!"

Srovnejte očekávání a skutečnost, jestliže se budeme bavit o nových scénářích.

Alfie Allen (Theon Greyjoy): "Pro mě to bylo naprosté zklamání... (smích). Ne, nechci nic prozradit nebo poskytnout jakékoliv spekulace, co v nich bude. Dělat to a hrát pro mě může být stejně tak temné a děsivé jako zábavné. Jsem prostě rád, že tam jsem... (smích) Omlouvám se..."


Maisie Williams (Arya Stark): "V téhle série je to pro Aryu velká výzva, protože je slepá. V minulé řadě, když jsem měla nosit kontaktní čočky v jedné scéně, to bylo opravdu vzrušující a já se na další rok opravdu těšila. To jsem ale nevěděla, co mě čeká, po zhruba týdnu, co jsem s nimi vystupovala, začaly mé oči slzet... (smích). Byla to určitě výzva, ale to je to, co na hraní Aryi miluji a za nic na světě bych to nevyměnila."

Liam Cunningham (Davos Seaworth): "První epizoda, která odstartuje s ní (ukazuje na Carice Van Houten) je neuvěřitelná."

Carice Van Houten (Melisandre): "Ano...! Ale není to to, co si myslíte, je to něco jiného. Já jsem věděla, že to jednou přijde, lidé o tom přede mnou mluvili, ale nebyla jsem si jistá, kdy se to stane... je to opravdu nejasné... ale to také mělo být. A je to hned v první epizodě."

Klidně se s námi podělte...

Liam Cunningham: "Ano, to by se vám určitě líbilo. Za to by nás lovili a rozcupovali na kusy!

Carice Van Houten: "Její svět se otřese v základech, ona má misi a najednou jí nic nedává smysl. Oběť té dívky nefungovala a ona si nikdy nedovolila, aby kvůli tomu pocítila emoce. A takovou ji uvidíme v šesté řadě, je prostě vyřízená."


Liam Cunningham: "Blíží se naprosto neuvěřitelné věci a jsou nečekané. Sledovat vaše oblíbené postavy, jak se ocitnou v těchto situacích, které jsou tak nepředvídatelné a nečekané, je jedním z průvodních znaků našeho seriálu. Tím myslím, že pro mě (ukazuje na Maisie Williams) je tvoje dobrodružství tento rok šílené! (Maisie se směje). Je to tak jiné, ve srovnáním, jaká Hra o trůny byla, je to prostě šílené."

Maisie Williams: "Nejvíce vzrušující věcí na téhle řadě, protože už se neinspiruje jen knihami, je, že mohou napsat propracovanou sérii bez toho, aniž by se museli držet určitých dějových momentů... Takže každý může mít pěkné zápletky a skvělé momenty. I přesto, že spousta mých scén v tomto roce má velké rozestupy a já jsem v méně dílech než jsem byla v předchozích řadách, mám pocit, že příběh skvěle odsýpá."

Dean-Charles Chapman (Tommen Baratheon): "V šesté řadě je toho spousta, o čem vám nemůžu říct... Prozradím vám, že Tommen má nový cíl, to je vše, co vám můžu říct... je to velmi dobrá řada."

Je vám jasné, že lidé opravdu chtějí vědět, co přijde...


John Bradley (Samwell Tarly): "Lidé to opravdu vědět nechtějí. Nechtějí. Oni žoviálně pronesou, ´Máte nějaké spoilery?´a vy si pomyslíte, poslouchejte se. Poslouchejte slovo, které jste použili (spoil v AJ znamená také zkazit, pozn. redakce). Opravdu po mně chcete, abych vám zkazil překvapení! A když jim řeknete, ´Dobře, ušetřím vám čas,´ a nemluvím jen o tomto, ale o každém cliffhangeru, oni řeknou... No a teď jsi mi to zkazil..."

Ian Beattie (Meryn Trant): "Já jsem četl jen své scény a vzpomínám si na poslední den čtvrté řady, celou řadu jsem říkal, "Nechci vědět, co se stane příště"! a já, Jamie a Joffrey jsme natáčeli scénu. Dokončili jsme ji, posadil jsem se ven na cigaretu a Charles Dance (Tywin Lannister) procházel kolem mě a říká,´Ten malej bastard mě konečně zabil!´ Největší spoiler všech dob..."

Nová řada odstartuje už za necelé tři týdny, konkrétně 24. dubna.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat