Hra o trůny: Nejlepší řada, kterou jsme natočili, věří tvůrci seriálu

Opravdu?

Blíží se premiéra šesté řady Game of Thrones, naplánována je na 24. dubna. Pár věcí je tak jasných. Například to, že se spousta lidí nemůže dočkat a tetovací salóny jsou zaplaveny nadšenci, kteří chtějí na svém těle nápis "Winter is Coming". Ale aktivní jsou i tvůrci a herci, kteří se nás snaží přesvědčit, že to, co se chystá, bude naprostá pecka.

PODOBNÉ ČLÁNKY: V ŠESTÉ ŘADĚ ZEMŘE PODLE JEDNOHO Z HERCŮ PŘEKVAPIVÉ MNOŽSTVÍ POSTAV

Už jsme slyšeli hromadu vyjádření, která slibují, že budeme zírat s otevřenou pusou. A je tu další. Tentokrát s nimi přišli tvůrci seriálu, proslulé duo Dan Weiss a David Benioff. A jejich prohlášení se zrovna nedrží u země. Když se jich pracovníci serveru Entertainment Weekly zeptali, které aspekty jsou na nové řadě nejlepší, tak zaznělo:

"Celá řada. David a já o tom mluvíme často. Nesnažíme se to vyhypeovat. Obvykle se objeví jedna nebo dvě epizody, kvůli kterým jsme nervózní, nedopadnou tak, jak jsme doufali. V této řadě není jediná slabá epizoda. Měli jsme skvělé režiséry, kteří věděli, co dělají a společně s nimi jsme měli vynikající kameramany. Během psaní scénářů jsme se domnívali, že by to mohla být naše nejlepší řada. A pak jednotlivé díly dopadly lépe, než jsme doufali. Obvykle se nám nechce prohlašovat, že je to ´zatím nejlepší série´, protože každý má rád něco jiného. A mně a Danovi je to příliš blízké, takže je nemožné, abychom byli objektivní. Ale můj dojem je - poté, co jsem je viděl všechny za sebou, tohle je nejlepší řada, kterou jsme udělali. A také je to ta, na kterou jsem nejvíc pyšný, protože byla nejnáročnější." 

Dobře, tohle zní přesvědčivě. Očividně se pánové drží zkrátka, pokud jde o výkřiky ve stylu "naprosto nejlepší a nejskvělejší", ale tentokrát si stojí za tím, že se to povedlo. A pokud ano, tak se máme (není to myšleno ironicky) na co těšit. Předchozí řady sbírají různé ceny jako na běžícím páse a kritici i diváci pěli chválu, takže překonat pět sérií, které už jsme viděli, nebude rozhodně snadné. Ovšem, jestli to vyjde, tak se můžeme těšit na zážitek, na který jen tak nezapomeneme.

Myslíte, že to opravdu bude taková pecka, jak tvůrci tvrdí?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat