Hra o trůny: Představitel Davose naznačuje, že se rozloučíme s velkým počtem postav

A co dalšího prozradil?

Pokud napsal něco jiného než to, že šestá řada Hry o trůny bude skvělá, spousta lidí by mě určitě seřvala tak, že bych dva dny brečel jako malá holka. Ale já naštěstí opravdu věřím (speciálně poté, co jsem viděl trailer), že nová série bude velkolepá. A to mi potvrdila i slova Liama Cunninghama, který ztvárňuje Davose. Sice rovnou prozradil, že nemůže uveřejnit žádné detaily, ale alespoň naznačil, že to bude epické:

"Bude to obrovské... Jak se seriál vyvíjí, je tu okamžik, který jsme ještě nikdy předtím nedělali, pokud se bavíme o velikosti. Je to neuvěřitelně filmové. Zabralo to hromadu času, to natočit... Neměl bych vám to asi říkat: Bude to velkolepější než to, co se odehrálo ve všech předchozích řadách dohromady." 

PODOBNÉ ČLÁNKY: PĚT VĚCÍ, KTERÉ NÁS ZAUJALY V TRAILERU NA GAME OF THRONES

To vůbec nezní jako přehánění, co? Trochu to zavání "povinnými" frázemi, které herci pronášejí před premiérou. Ale přestože je možné, že Liam situaci trochu zveličuje, není pochyb o tom, že nás čeká pár hodně monumentálních scén.

Herec dál dodal:

"Když jsem četl scénáře, zjistil jsem, že tu je určitá nová bizarní filozofie, do které se pustili. Tento rok je to jiné. Bude to velmi odlišné. Je tu několik nových lidí. A několik lidé odejde - stejně jako každý rok, jak už je zvykem. Nepřeháním, když řeknu, že jsem byl překvapený jejich počty... Je to jedna z věcí, které dělají seriál zajímavým: skutečnost, že nikdo není v bezpečí. Každý může kdykoliv jít."

Jak to tak vypadá, asi bychom se měli pomalu začít bát o své oblíbence.

Šestá řada Game of Thrones začíná 24. dubna.

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů: