Agents of S.H.I.E.L.D.: Na čí stranu by se přidal Coulson? Podpořil by Iron Mana nebo Kapitána Ameriku?

A ovlivní události z filmu Captain America: Občanská válka seriál?

Seriál Agenti S.H.I.E.L.D. neodstartoval tak, jak mnozí doufali. Ale poté, co měl premiéru druhý filmový Captain America a Agenti na něj navázali, stala se z nich skvělá komiksová podívaná. A přestože se později seriál zaměřil na Inhumans, stále si drží vysokou kvalitu.

Ale dál se v něm odrážejí momenty, kterých jsme svědky v kině. Nejinak tomu bude i v případě Captain America: Občanská válka.

To potvrdil výkonný producent seriálu Jed Whedon:

"Je to jeden svět, pokud v něm dojde k velké události, samozřejmě to má dopad na náš svět."

A na kterou stranu by se přidal Coulson, kdyby se musel rozhodnout mezi Kapitánem Amerikou (Chris Evans) a Iron Manem (Robert Downey Jr.)? Na to jeho představitel Clark Gregg odpověděl tohle:

"To je dobrá otázka. Zatím nevím. Film jsem ještě neviděl. Myslím, že Coulson, především ten z prvních filmů, by reagoval, ´Kamkoliv půjde Steve Rogers, budu tam i já se svými kartičkami a v určitou chvíli je budu chtít podepsat.´ Ale co je skvělé na tom, ztvárňovat tuhle postavu v 70 epizodách v televizi a postavit ho do čela už neexistujícího SHIELDU, který je pronásledován po celém světě, je to, že získáte velmi odlišný pohled na svět. Myslím, že to bude záležet na tom, že se bude muset Coulson vypořádat s tím, co se chystá v Marvel Cinematic Universe a co se stalo tady, co se stalo teď a co se stalo předtím, protože to, co se děje tady, to je to, na co se soustředí."

Zřejmě tak naznačuje, že rozhodnutí Coulsona ovlivní to, jaký dopad budou mít události z filmu na dění v Agentech.

Na otázku odpovídali i ostatní členové obsazení, ale bránili se tomu, aby řekli konkrétní jméno. Tedy, až na Ming-Na Wen (Melinda May), která se smíchem prohlásila:

"S tím, kdo má blíž k Thorovi."

Ke komu byste se přidali vy? Captain America nebo Iron Man?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat