Živí mrtví: Velký rozhovor s představitelkou Denise o šokující události z nového dílu

Rozhovor s Merritt Wever. POZOR, SPOILERY!!!

V nové epizodě The Walking Dead došlo k další nečekané smrti. Nejen, že zemřela oblíbená postava, ale to taková, která v komiksu skončila jinak. Řeč je tu o Denise. A tak server TVline vyzpovídal její představitelku Merritt Wever:

Není to míněno jako dvojsmysl, všimla jste si, že se to blíží?

(Smích) Ano. Věděla jsem to. Věděla jsem, že k tomu dojde, protože jsem měla být jen v této řadě. Ale nevěděla jsem jak k tomu dojde až do doby chvíli před natáčením této epizody.

Doufala jste, že by mohli producenti změnit názor a nechat si vás v seriálu déle? Možná Denise s páskou přes oko?

Je to skvělé místo pro práci. Už předtím, než jsem na tom začala pracovat, jsem slyšela, že je to opravdu pěkný plac a je to pravda. Takže by to bylo úžasné místo, kde dál pracoval. Ale věděla jsem, že to bude jen na šestou řadu a nic jiného mě nenapadlo. Nejsem od přírody doufající osoba.

Co vás napadlo, když jste zjistila, jak zemře?

Pomyslela jsem si, ´Skvělé.´ Trochu jsem předpokládala, že to bude zombie a vzpomínám si, že jsem si pomyslela, že tenhle způsob bude mnohem méně nepořádný a pro mě jednodušší.

Jak probíhalo natáčení dané scény?

Nebylo to tak komplikované. Něco, co je pro tým na speciální efekty pravděpodobně nenáročný úkol. Viděla jsem zemřít jiné lidi mnohem krvavějším a intenzivnějším způsobem. Jako například, když zemřela Jessie a její děti. Vyzkoušeli umělou část těla, pak mi ji nasadili na oko. Musela jsem mít jednoho oko zavřené a na něj mi připevnili zraněné oko s trčícím šípem. Trochu to ovlivnilo moji rovnováhu, ale to je asi tak vše.

Litovala jste trochu, že to nebylo velké zombie zabití jako v případě Denise v komiksu?

NEEEE (smích). Byla jsem v pohodě. Jako herečka vím, jak náročné by to mohlo být a kolik pokusů by podobné věci mohly vyžadovat. Reagovala jsem ve stylu, ´Aha, šíp v oku? To zvládnu."

Byla ona skvělá inspirativní řeč Denise směrem k Darylovi a Rositě dárek od scenáristů pro vás?

To je skvělý způsob, jakým se na to dívat. Bylo velmi milé, že vás sice poslali pryč, ale také vám poskytli něco pěkného, co v dané epizodě udělat. Ale scenáristé ke mně byli hodní celou řadu. Byla to opravdu milá zkušenost.

Nechtělo se vám přehnat rozloučení Denise a Tary, když jste věděla, že už se s ní neuvidíte?

Ano, chtělo. Neviděla jsem danou epizodu, když běžela v televizi, takže nevím, jestli k tomu došlo nebo ne... Je to zajímavé, s ní (Alanna Masterson, představitelka Tary, pozn. redakce) jsem pracovala asi nejvíc, ale neměla jsem pocit, že jsme spolu pracovaly příliš na to, že šlo o dvě osoby ve vztahu. Je to velký seriál a vy se dostanete do situací s předem určenými okolnostmi. Nemáte příliš času si vybudovat vztahy s ohledem na velikost obsazení a příběhů.

Mrzí mě, že už neuvidíme to, jak se dál vyvíjí "sourozenecké" pouto mezi Denise a Darylem.

Myslím, že to byl záměr. Bylo skvělé s ním pracovat (s Normanem Reedusem, pozn. redakce). A bylo by skvělé s ním pracovat znovu.

Nechala jste si nějaké rekvizity jako suvenýr?

Nemyslím, že jsem si něco vzala. Ale možná jsem na něco zapomněla. Jsem ten typ člověka, který si vezme suvenýr a pak zapomene na to, že ho má a poté ho najdu, když se stěhuji o deset let později. Je možné, že mám někde utržené ucho.

Bude vám Denise chybět?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat