Batman v Superman: Proč si ve filmu nezahraje Flashe Grant Gustin, ale Ezra Miller?

A promo ke crossoveru Flashe a Supergirl.

Je známý faktem, že zatímco Marvel svůj filmový a televizní svět propojuje skoro neustále, DC Comics se tomu zuby nehty brání. Jinak řečeno, zatímco postavy od Marvelu ztvárňují totožní herci na stříbrném plátně i na obrazovkách, DC Comics na to jde z druhého konce. Proto také bylo před nějakou dobou oznámeno, že si Grant Gustin, který představuje Flashe v oblíbeném seriálu, svou roli nezopakuje, pokud jde o filmové universum.

Seriálový Flash Grant Gustin
S vysvětlením, proč tomu tak je, přišel režisér Zack Snyder. Ten dohlédl na očekávanou komiksovou pecku Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, ve které se filmový Flash objeví poprvé. Snyder sice poznamenal, že se mu výkon Granta líbí, ale jedním dechem dodal, že nikdo nebylo v plánu, aby si svou roli zopakoval i ve filmech:

"Prostě si nemyslím, že by to fungovalo. Jsem velmi striktní, pokud jde o toto universum a prostě nevidím tón téhle verze, jako něco vhodného pro náš svět."


Filmový Flash Ezra Miller
Zack naráží na to, že Batman v Superman sází na výrazně temnější nádech než seriálový Flash, který sice umí být také mrazivý (řekl někdo lámání zad?), ale je také dost veselý a uvolněný.

Proti tomu se asi nedá nic namítat. Je zřejmé, že oba projekty jsou, pokud jde o atmosféru, výrazně odlišné.

Grant Gustin se tak bude dál prohánět na obrazovkách, zatímco v kině rozkmitá nohy Ezra Miller a to už ve čtvrtek, kdy má premiéru Batman v Superman. Poté ho uvidíme v první části Justice League 16. listopadu 2017 a vlastní sólovky se dočká 15. března 2018.

A když už jsme u Flashe, tak tady je první promo ke crossoveru se seriálem Supergirl.

Vadí vám, že DC odděluje filmové a televizní universum?



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat