Na seriál Iron Fist dohlédne producent Dextera. A jak bude Punisher představen v Daredevilovi?

Zajímavé zprávy o seriálech od Marvelu a Netflixu.

První řadu Daredevila máme za sebou. Byla skvělá. První řadu Jessicy Jones (recenze) jsme měli možnost zhlédnout nedávno. Byla skvostná. Další na řadě je Luke Cage a po něm měl přijít Iron Fist, ale vyrojily se zprávy, že tvůrci mají problém s tím, že jeho schopnosti mají mystický původ a uvažují o tom, že ho nahradí Punisher.

Ten se objeví ve druhé řadě Daredevila, kde ho ztvární Jon Bernthal. Jak bude Frank Castle/Punisher vůbec přiveden na scénu? Podle návštěvníků Comic Conu v Brazílií, kterým prý byla promítnuta ochutnávka z druhé řady Daredevila, se dočkáme scény, ve které se Daredevil (Charlie Cox) ocitne v místnosti, kde jsou na hácích pověšené kusy masa. Na jednom háku ovšem visí zraněný muž. Daredevil se ho zeptá, kdo mu to udělal a on odpoví: "Byl to jen jeden chlap."

Následuje moment, kdy Punisher míří sniperkou na někoho v taxíku, ale než se mu podaří vystřelit, objeví se Daredevil a oba pánové si to na férovku rozdají. Očividně tak bude jejich první setkání trošku divočejší.

A co se týče Iron Fista, tak původně měl vzniknou seriál, poté se mluvilo o celovečerním filmu (který by se objevil na Netflixu), ale nakonec platí původní plán a dočkáme se seriálu. Ten už dokonce našel showrunnera (člověk, který dohlíží na každodenní natáčení). Je jím Scott Buck, který pracoval jako producent na Dexterovi.

Dokonce se objevil stručný popis zápletky Iron Fista, který vznikne jako čtvrtý v řadě a následně se všichni hrdinové sejdou v Defenders:

"Poté, co byl Daniel Rand ztracen několik let, se vrací do New Yorku, aby bojoval proti kriminálním živlům s pomocí jeho mistrovského kung-fu a schopnosti vyvolat skvělou sílu jeho Iron Fist (železné pěsti)."

Zatím není jasné, kdy bude mít seriál premiéru, ale odhaduje se, že by to mělo být někdy v průběhu roku 2017 (i když jiné zdroje mluví už o příštím roce). A přiznám se, že byť mám Punishera rád, tak ten už měl několik šancí se představit v hrané podobě, takže jsem rád, že šanci dostane někdo, koho jsme ještě neviděli.

Čemu byste dali přednost, vlastní sérii Punishera nebo Iron Fista?



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat