Osm hodin zpoždění, čůrání do lahve a práce maximálně na pět hodin denně, to je prý "profesionalita" Rocka


Takhle se údajně chová Dwayne Rock na place.

Dwayne "Rock" Johnson aktuálně patří k největším hvězdám a obecně byl vnímám jako sympatický člověk a skvělý kolega. Ovšem, poté, co neuspěl film Black Adam (2022) se začalo mluvit o tom, že není až tak báječný, jak by se mohlo zdát a podle některých dokáže být poměrně manipulativní. 

A dobrý obrázek o herci nenačrtl ani článek na The Wrap. Redaktoři se bavili s různými zdroji (nebylo jich jen pár) z natáčení některých z projektů s Rockem a ty ho zrovna nechválily. Podle nich bylo naprosto běžné, že herec chodil na natáčení pozdě a to se nebavíme o pár (desítkách) minut, ale klidně o osmi hodinách. Kromě toho prý nebyl Dwayne ochoten pracovat déle než čtyři až pět hodin denně. Nejen, že údajně postrádal dochvilnost, ale i profesionalitu a bylo mu jedno, jak to ovlivní ostatní. 

Poměrně bizarně pak zní tvrzení, že odmítl používat toaletu pro více lidí a místo toho močil do lahví od vody Voss a následně se jich jeho tým zbavoval. 

Nicméně, Amazon, který brzy nabídne nový film s Rockem a to Red One (premiéra 24. 11. 2024), o kterém dané zdroje také mluvily, odmítá, že by měl herec velká zpoždění a tvrdí, že je velmi profesionální. 

Je otázkou, jak to tedy je, ale není tajemstvím, že Rock není tím, kdo by patřil mezi časové termíny dodržující herce.

Zdroj: DC Films / Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat