Rambo: Sylvester Stallone se na seriálu podílet nebude

Mluvilo se o tom, že bude produkovat a možná si v seriálu i zahraje. Ale pravda je jiná.

Před pár dny fanoušci filmové série Rambo určitě hromadně omdlévali nadšením. Bylo oznámeno, že konečně vznikne seriál Rambo: New Blood a navíc, výkonným producentem bude představitel ústřední role z filmů Sylvester Stallone. Plus se spekulovalo o tom, že si v seriálu i zahraje. 

Smůla. Sylvester Stallone nebude mít s projektem nic společného. Nejen, že se v něm neobjeví, ale ani neusedne na producentské křeslo. Jeho mluvčí to řekl jasně:

"Navzdory různým zprávám, Sylvester Stallone se rozhodl, že se nebude na plánovaném televizním seriálu Rambo podílet a to v jakékoliv formě." 

Stallone byl ale slušný a dodal: "Přeji ostatním, aby projekt dopadl dobře."

Když se v roce 2013 začal seriál plánovat se Stallonem probíhala intenzivní jednání. Produkční společnosti Entertainment One a Millennium Films (produkovala filmy ze série Expendables) měly zájem o to, aby se Stallone na sérii podílel jako konzultant a případně si zopakoval svou ikonickou roli. Poté byl seriál na chvíli u ledu a začalo se na něm pracovat až nyní. A bohužel bez zapojení Stalloneho. 

Nechci soudit dne před večerem, ale začíná se zdát, že seriál Rambo: New Blood nemusí být zrovna lákavou podívanou (zaobalil jsem to velmi slušně). Už jen námět o Johnu Rambovi, který řeší svůj komplikovaný vztah se svým dospělým synem, nezní nic moc a navíc, když si Johna zahraje někdo jiný než Stallone... Startovní pozici nemá seriál zrovna nejlepší. 

Třeba nás Rambo: New Blood překvapí, ale zatím nemůžu říct, že bych se nemohl dočkat. Jak jste na tom vy? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat