Živí mrtví: Představitel Daryla byl pokousán fanouškem. A dočkáme se crossoveru s Fear the Walking Dead?

Jedna vtipná a jedna zajímavá zpráva.

Nejdříve začneme bizarnější informací. Normana Reeduse vám asi není nutné představovat. Je jednou z nejoblíbenějších hvězd seriálu The Walking Dead. A protože ho mají diváci rádi, nemusí se příliš bát toho, že by jeho postavu Daryla v seriálu hryzla v brzké době zombie. Ovšem, ve skutečném životě je situace trochu jiná.

Věřte tomu nebo ne, na akci nazvané Walker Stalker Con se jedna z návštěvnic dostala k Normanovi s tím, že se chce vyfotit, ale jen obrázek v mobilu pro ni nebyl dost a tak prostě herce kousla. Ano, zahryzla se do něj.

Sice si odnesla Normanovo DNA na zubech, ale také má zákaz vstupu na budoucí Walker Stalker Cony.

Doufejme, že to nezmění Normanův přístup k fanouškům. Je známo, že je k nim velmi přívětivý (ještě, aby ne, bez nich by pořad, který ho živí nebyl tak úspěšný) a snad ví, že většina z nich naštěstí nemá zájem ukousnout si trochu masa na památku ze svého oblíbeného herce.

Crossover Živých mrtvých a Živých mrtvých: Počátek konce?

Už před premiérou Živí mrtví: Počátek konce/Fear the Walking Dead (recenze) bylo jasně řečeno, že postavy z originálních Živých mrtvých se v prequelu/spin-offu neobjeví. Ale představitelka hlavní ženské role Kim Dickens naznačila něco trochu jiného:

"Myslím, že jsme tak trochu byli navedeni k tomu, abychom nejdříve věřili, že nebude žádný crossover - bylo to trochu jiné časové období, jiný příběh, jiné místo, jiné postavy, ale nemyslím si, že by to bylo nemožné. Jsem si jistá, že to scenáristé napíší skvělým způsobem, ale netuším, zda to udělají. Já jsem pro!" 

To samozřejmě není potvrzení, ale alespoň jde o naznačení toho, že by se to stát mohlo. To některým jistě k radosti stačí. A tvůrci si jsou určitě vědomi, že kdyby propojili obě veleúspěšné série, rozhodně by se to pozitivně projevilo na sledovanosti.

Je pravda, že Živí mrtví se aktuálně odehrávají pár let potom, co jsme viděli v první řadě Fear the Walking Dead a navíc oba projekty jsou zasazeny na jiná místa, ale to není problém, který by se nedal překonat.

Něco mi říká, že dříve nebo později se dočkáme. Co myslíte vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat