Akolytka: Uškodil review-bombing kvůli rozmanitému obsazení nové sérii Star Wars? Jaká je sledovanost?

Kolik lidí se podívalo?

Nový seriál z universa Hvězdných válek Akolytka je sice podle recenzentů (i nás) povedený, ale také čelí takzvanému review-bombingu, kdy někteří lidé hodnotí extrémně negativně a to hlavně a především kvůli sociálně-kulturním důvodům. 

Abychom to zjednodušili, některým se nelíbí, že je obsazení "příliš rozmanité". Je tu ale otázka, zda review-bombing, jehož cílem je obvykle snížit zájem o daný projekt, zafungoval. A zdá se, že ne. 

Podle všeho jde o zatím nejúspěšnější letošní premiéru na streamovací službě Disney+ s tím, že během prvního dne si projekt pustilo 4,8 milionů diváků. 

Jen pro srovnání, například Ashoka se za pět prvních dnů dočkala 14 milionů zhlédnutí, ale nebyla zveřejněna data z prvního dne. Nicméně, 4,8 milionů diváků za první den je jednoduše úctyhodné číslo a očividně je o seriál zájem. 

Zatím ale byly uvolněny jen dvě epizody, uvidíme, jak si projekt povede dál, nicméně dobrou zprávou je, že novináři, kterým byli poskytnuty čtyři díly, obvykle tvrdí, že Akolytka rozhodně nemá sestupnou kvalitativní tendenci. 

Zdroj: Deadline, Lucasfilm/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat