Twilight Of The Gods: Možná by se měl vykašlat na hrané projekty a věnovat se animáčům, novinka Zacka Snydera je prý bezva


Povedla se. 

Pokud jde o hrané filmy, se Zackem Snyderem, je to jako na houpačce. Některé jsou fajn, jiné zrovna ne a v poslední době se mu v této oblasti úplně nedaří (byť se jeho oddaní fandové snaží přesvědčit ostatní o opaku). Ovšem, jestliže se budeme bavit o animovaných projektech, konkrétně seriálu Twilight Of The Gods, tak to je jiná káva. 

Aktuálně se totiž začínají objevovat první názory na tuhle podívanou a jsou veskrze pozitivní. Líbí se animace, která se nesnaží být za každou cenu moderní, ale to jí neubírá na působivosti, líbí se dabing jednotlivých postav, líbí se akce a líbí se to, jak Snyder nakládá s norskou mytologií. 

Přesné datum premiéry zatím stanoveno nebylo, ale očekává se letos na podzim a je nutné zmínit, že Snyder je spolutvůrcem série, producentem a režisérem první a poslední (dohromady jich bude osm) epizody, takže není jen jeho zásluhou, že se Twilight Of The Gods povedl, ovšem má na tom velký podíl.

Zdroj: CinemaBlend, Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat