Rock se vrací k wrestlingu, protože se mu ve filmech přestává dařit, myslí si znalec


 Je to možné?

Není to tak dlouho, co byl Dwayne "Rock" Johnson k vidění skoro v každém druhém filmu a vypadalo to, že má skvěle rozběhnutou hereckou kariéru. Sice se objevily problémy jako jeho spor s Vinem Dieselem, ale jinak se zdálo, že má skvěle načrtnutou budoucnost. 

SOUVISEJÍCÍ: SPOLUPRÁCE S ROCKEM ÚDAJNĚ NENÍ ZROVNA PŘÍJEMNÁ

Poté ale propadl jeho film Black Adam (2022), začalo se proslýchat, že chtěl poměrně rázně převzít kontrolu nad komiksovým DC světem a nedávno se také více zdrojů vyjádřilo v tom smyslu, že spolupráce s ním je vše jen ne příjemná. 

Kromě toho nepotěšil ani fanoušky wrestlingu, když se vrátil do ringu, ale opět to vypadalo, že se snaží tahat za nitky až příliš. Ano, jako jeden ze členů představenstva organizace TKO Holdings, která má na starosti wrestlingovou organizace WWE a UFC má sice na něco takového právo, ale zdálo se, že Rock na sobe chce strhnout, co nejvíce pozornosti na úkor jiných zápasníků. 

A zdá se, minimálně podle specialisty na wrestling Davea Meltzera, že návrat k této formě zábavy má svůj specifický důvod:

"Chci tím říct, že určitě ve WWE existují lidé, kteří mají pocit, že jeho návrat do WWE tento rok byl pokusem svým způsobem reagovat na sérii proher. [Seriál] Young Rock byl zrušen. Některé jeho filmy nebyly tak úspěšné, jak se doufalo. WWE bylo snadným vítězstvím. Ale stejně tak mu nabídli 30 milionů za rok, pokud se přidá k vedení... O tom, že chce zápas s Romanem Reignem mluví od roku 2019. Nikdy během pandemie by to neudělal. Nehodlal se vrátit v roce 2020 pro dvacet tisíc lidí sledujících WrestleManii. A víte, poté se rozhodl pro LA, ne Dallas a pak přišlo LA a on byl zaneprázdněn. Rozhodl se vynechat Los Angeles a řekl, 'Možná to bude příští rok ve Filadelfii,' ale tomu nikdo nevěřil."

Je to zajímavý náhled na věc a nutno říct, že v poslední době se o Rockovi objevují čím dál více kritické zprávy, což je pro něj jistě nemilé s ohledem na to, že ještě nedávno platil za jedno z nejzvučnějších jmen v Hollywoodu a miláčka milionů lidí po celém světě. Ale je na vás, jestli podobným tvrzením věříte, nebo ne.

Zdroj: The Ring Report, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat