Hvězda Black Panthera chce být Batmanem. A Deadpool & Wolverine je nejvíce "Deadpoolovským filmem" vůbec, tvrdí Ryan Reynolds



Komiksové střípky.

Stále se čeká na to, kdo ztvární v hlavní dějové linii DC Universe Batmana a někteří herci se sami ozývají s tím, že by do toho šli. Nově se k nim přidal i Winston Duke, který má s komiksovými filmy zkušenosti, ztvárňuje M'Bakua v Marvelovském filmovém universu a namluvil právě Batmana v podcastu Batman Unburied. 

Herec se smíchem prohlásil, aby za něj lidé na sociálních sítích orodovali, protože by si Batmana velmi rád zahrál s tím, že by rád posouval hranice toho, jak dané postavy vypadají, znějí a chovají se.

Tak uvidíme, jestli o něj DC projeví zájem.

Deadpool na druhou

Do kin relativně brzy dorazí očekávaný komiksovka Deadpool & Wolverine (premiéra 25.7. 2024) a tuší se, že to bude pořádná jízda, což potvrzuje i představitel hlavní role Ryan Reynolds, ten film označil za "nejvíce Deadpoolovský film z v historii Deadpool filmů" a prozradil, že byť se hlavní hrdinové rádi provokují, tak ve své podstatě je to milostný příběh. 

Šéf Marvelu Kevin Feige pak k tomu dodal, že sázky v případě filmu budou na galaktické úrovni.

Zdroj: /Film, Empire Online, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat