Království Planeta opic: Vizuály na úrovni druhého Avatara a zábavnost ve stylu Star Wars: Nová naděje, recenzenti pějí chválu


 Povedlo se. 

Vzkříšená značka Planeta opic si zatím vede velmi dobře a zdá se, že se na tom nic nezmění ani s novinkou Království Planeta opic (premiéra 9. 5. 2024). Aktuálně se objevily první názory recenzentů a jsou většinou extrémně pochvalné. 

Začněme třeba tím, že triky jsou podle novinářů excelentní, digitálně vytvořené postavy i prostředí vypadají úchvatně a oči si opravdu užijí. 

Skvělou práci podle recenzentů odvádějí jak herci, kteří propůjčili svůj hlas a mimiku počítačem stvořeným postavám, tak ti, kteří ztvárňují "lidské" jedince. 

Ovšem, v žádném případě nevítězí forma nad obsahem, příběh je komplexní a zajímavý (byť někteří nebyli úplně nadšení z konce) a postavy jsou napsány lákavým způsobem, kdy divákovi skutečně záleží na jejich osudu. 

Hodně chvály míří na režiséra Wese Balla, který podle recenzentů vytvořil jeden z nejlepších, ne-li dosud nejlepší díl ze série a mistrovským způsobem spojil vypilované vizuály s promyšleným příběhem a působivými postavami. 

Zdroj: The Direct, 20th Century Fox / Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat