Sydney Sweeney se prý přidává k Marvelu. A producentka o ní prý prohlásila, že neumí hrát a ani není hezká


Komiksové střípky.

Na dvě ceny Emmy nominovaná Sydney Sweeney je aktuálně jednou z nejzářivějších vycházejících hollywoodských hvězd. A není tedy divu, že ji údajně oslovil Marvel a ona kývla na to, že se stane součástí Marvelovského filmového universa. 

Není jasné, koho by měla ztvárnit, ale spekuluje se o Felicii Hardy/Black Cat v dalším filmu Spider-Man, což by asi bylo symbolické poté, co si zahrála Spider-Woman v nepovedené komiksovce Madam Web (2024)

Mimochodem, pokud jde o Sydney Sweeney, je aktuálně mnohými označována za jednu z nejpřitažlivějších hereček nové generace, ale ne všichni souhlasí, například producentka Carol Baum (Osvícení) měla během hodiny se svými studenty na University of Southern California School of Cinematic Arts prohlásit:

"Vysvětlete mi, o co v jejím případě jde. Není hezká, neumí hrát. Proč je tak populární?"

Je to poměrně drsné a ano, každý má názor na svůj názor, ale tohle je možná trochu moc a to i v případě, že člověk není fanouškem Sydney.

K situaci se vyjádřil zástupce herečky s tím, že zkritizoval to, že místo expertízy zaútočila Baum na jinou ženu a Sydney se zastal například producent Teddy Schwarzman, který ji považuje za nesmírně talentovanou, ale také chytrou a skromnou.

Zdroj: MyTimeToShineHCBM, USA Today, Sony Pictures (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat