Henry Cavill nechce točit potitulkové scény. Thanos a Illuminati se zřejmě vrátí. A našla se mamka Supermana



Komiksové střípky.

Intenzivně se pracuje na filmu Superman (premiéra 10. 7. 2025) a tím pádem se vynořují nové a nové informace. Nově například to, kdo si zahraje adoptivní matku Clarka Kenta/Supermana (David Corenswet), bude to herečka Neva Howell. Nedávno pak bylo oznámeno, že jejího manžela Jonathana ztvární Pruitt Taylor Vince.

Netřeba asi připomínat, že původním Supermanem byl Henry Cavill a ten nyní (asi částečně) zavtipkoval o tom, že objevovat se v potitulkových scénách mu moc štěstí nepřineslo (narážel tak nejen na Black Adama, ale i jiné projekty):

"Zdá se, že nemám příliš štěstí, pokud jde o potitulkové scény. Možná to s nimi vzdám."

Je pravda, že když se objevil v Black Adam (2022), čekalo se, že to znamená jeho návrat do DC světa, ale jak víme, k tomu už nedošlo, takže není divu, že s potitulkovými momenty nemá dobré zkušenosti. 

Návrat Thanose?

A teď něco od Marvelu, znalec branže Alex Perez prozradil, že se v dohledné době vrátí do Marvelovského filmového universa Thanos (Josh Brolin), ale žádné detaily k tomu nedodal. Kromě toho přišel s tvrzením, že se dočkáme další verze skupiny známo jako Illuminati s tím, že novým vůdcem bude Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) a členem bude i Hank Pym (Michael Douglas), což je zvláštní, protože nedávno se Douglas nechal slyšet, že chtěl, aby Hank zemřel a nemyslí si, že se v téhle roli znovu objeví.

Zdroj: The Wrap, Business Insider, Alex Perez, Marvel Studios (úvodní fotografie)






Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat