Podle představitelky Gamory by od Marvelu bylo špatné rozhodnutí nepřivést zpět Strážci Galaxie


Vrátí se Gamora?

Původní verze Strážců Galaxie se rozloučila, ale dveře pro tento tým nejsou zavřeny, předpokládá se a doufá, že Marvel nabídne pokračování s (částečně) odlišnou ústřední skupinou. A v to věří i představitelka Gamory Zoe Saldana, která si navíc myslí, že možná uvidíme i Gamoru:

"Chci říct, že si myslím, že já [jsem s touto rolí] skončila, ale nemyslím si, že je Gamora pryč navždy. Řekla bych, že by to pro Marvel byla velká ztráta, pokud by nenašel způsob, jak přivést zpět Strážce Galaxie. Víte, je to fandy velmi oblíbená skupina outsiderů. A navíc měli u kormidla hlas v podobě scénáře Jamese Gunna, což je speciálně pro tento žánr prostě skvělé... Takže já bych byla první v řadě, kdo by oslavil návrat Strážců Galaxie."

S ohledem na úspěch prvních tří filmů by bylo překvapením, pokud by popularity Strážců Marvel nevyužil, speciálně, když se chce zaměřit na rozšiřování úspěšných značek, ale jak víme, Gunn se asi za kameru nevrátí, nyní je spolušéfem DC Films. Sám sice naznačil, že smluvně to vysloveně zakázáno nemá, ale bylo by to nečekané.

Zdroj: The Playlist, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat