Tak to je překvapení, Disney+ nabízí několik DC komiksovek. A hračky zřejmě potvrdily jednu oblíbenou variantu Deadpoola

 

Komiksové střípky.

Dva největší komiksoví rivalové jsou DC a Marvel a jejich fandové jsou často docela nepřátelští. Nicméně, zástupci obou společností jsou mnohem milejší a navzájem se někdy dokonce podporují. Ovšem, i tak je překvapení to, že aktuálně jsou na streamovací službě Disney+ (Marvel je součástí Disneyho) tři filmy od DC (dva díly Shazama a jeden díl Wonder Woman). 

Není to poprvé, co streamovací služba získala práva na projekty od konkurence, ale nutno připomenout, že Warner Bros. Discovery (vlastní DC) má svou vlastní streamovací platformu a to MAX a kromě toho připomínáme, že DC a Marvel jsou v komiksovém žánru největší konkurenti, takže je tahle situace velmi překvapivá, i když pro diváky asi příjemná.

Lady Deadpool?

Už víme, že ve filmu Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024) uvidíme několik různých variant Deadpoola a spekuluje se i o Lady Deadpool (v podání Taylor Swift nebo manželky Ryana Reynoldse Blake Lively), ovšem to zatím potvrzeno nebylo. Nyní se ale objevily informace o marketingových předmětech k filmu a jedním z nich je figurka Lady Deadpool.

Sice se někdy stává, že je k dispozici figurka, která nakonec ve filmu není, ale není to časté, takže se zdá, že Lady Deadpool opravdu uvidíme.

 Zdroj: CBM, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat