Sam Raimi na dalším filmu Spider-Man nepracuje. Zatím


 Režisér promluvil o spekulacích.

Sam Raimi natočil trilogii Spider-Man pro Sony a pro Marvel pak druhý díl Doctor Strange. A s tím, že se do role Spider-Mana vrátil i Tobey Maguire se samozřejmě mluví o tom, že by mohl režírovat další film Spider-Man. Co na to Raimi?

"No, zatím jsem o tom neslyšel. Četl jsem o tom, ale zatím na tom popravdě nepracuji. Tím chci říct, Marvel a Columbia slaví se současným směrem [filmů] Spider-Man velké úspěchy a nevím, jestli se vrátí ke mně a řeknou, 'No lidi, můžeme odvyprávět i tento příběh!' Nejsme si jistý, ale pokud jde o nové filmy Spider-Man, mám je rád všechny. Miluji Spider-Man: Bez domova. Bylo opravdu velmi silné vidět v tom znovu Tobeyho."

Je tu několik možností, s existencí Multivesmíru by bylo možné natočit pokračování Raimiho trilogie (o čemž se v minulosti už mluvilo, ale jak víme, čtyřka zatím nevznikla) a nebo by Raimi mohl navázat na aktuální sérii Spider-Man s tím, že Marvel údajně prosazuje to, aby se filmu ujal někdo jiný než Jon Watts. Případně Raimi na žádného Spíider-Mana vůbec nedohlédne, to se také může stát. O tom musejí rozhodnout Sony a Marvel.

Zdroj: CBR/CBM, Marvel/Sony (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat