Vrána: Režisér původního filmu zareagoval na drsnou kritiku remaku


Co na ni říká?

Nedávno se objevil trailer na novou verzi kultovní Vrány (1994) a nutno říct, že se na upoutávku snesla drsná kritika od obsazení, přes styl až po to, že nová podoba není potřeba. Samotná upoutávka pak má v aktuálně době více disliků než liků. 

K situaci se nyní vyjádřil režisér Vrány z roku 1994 Alex Proyas:

"Opravdu mě netěší to, když vidím negativitu mířenou na práci jakéhokoliv mého kolegu filmaře. A jsem si jistý, že obsazení a štáb měli opravdu dobré úmysly, stejně tak jako v případě každého filmu. Takže mě bolí víc se vyjadřovat k tomuto tématu, ale myslím si, že reakce fanoušků mluví sama za sebe. VRÁNA není jen filmem. Brandon Lee během jejího natáčení zemřel a bylo to dokončeno jako odkaz v případě jeho výjimečnosti a tragické ztráty. Je to jeho odkaz. A tak by to mělo zůstat."

Upřímně řečeno, nová Vrána vypadá jako sympaticky brutální mysteriózní thriller, ale s ohledem na to, jak tragické bylo natáčení původního filmu, jde asi o projekt, který měl zůstat bez remaku/rebootu/restartu. jak hlásají někteří fandové, Vrána novou verzi nepotřebuje.


Zdroj: Facebook, Lionsgate (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat