Ve věku 27 let zemřela hvězda ze skvělého komiksového seriálu Gen V. James Gunn vyvrátil castingovou novinku o druhém Batmanovi


 A je šance na třetího Wonder Woman?

Pokud znáte skvělý drsný komiksový seriál The Boys/Banda, určitě vám neunikl spin-off nazvaný Gen V. Jednou z jeho hlavních hvězd byl herec Chance Perdomo a právě jeho se týká tragické zpráva, sympatický herec ve věku 27 let zemřel. Během včerejšího dne měl nehodu na motorce. 

Soustrast rodině vyjádřila hromada fanoušků, i kolegů z branže.

Ne, tohle není pravda

Nedávno se objevila zpráva, že by si padoucha Two-Face ve filmu Batman II (premiéra 1. 10. 2026) mohl zahrát Boyd Holbrook, ovšem k tomu se nyní vyjádřil spolušéf DC Films James Gunn a to velmi stručně. Dodal jen "Fake".

Třetí Wonder Woman?

Druhý díl Wonder Woman nedopal zrovna tak, jak mnozí doufali a navíc odstartovalo nové DC Universe, pro které se bude zřejmě hledat nová představitelka princezny Amazonek (i když zprávy se občas rozchází a mluví se i o návratu Gal Gadot).

Ovšem, představitelka seriálové Wonder Woman (která se mihla i ve zmíněném druhém filmu) Lynda Carter úplně nevyloučila vznik třetího dílu, nicméně dodala, že k tomu dojde jen, pokud bude tlak fanoušků dostatečný a otázkou je, jestli bude poté, co druhý díl mnohé z nich nepotěšil.

Zdroj: The Wrap, CBM, Yahoo Entertainment, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat