Falcon a Winter Soldier: Je škoda, že nebudu dál moci blbnout s kamarády, posteskla si hvězda kvůli tomu, že nebude druhá řada

 

Anthony Mackie je zklamaný.

Byl Falcon a Winter Soldier dokonalým seriálem? Ne. Byl zábavný? Ano. A proto by nám nevadila druhá řada, ale podle všeho ta nebude a to samozřejmě mrzí jednu z hlavních hvězd Anthonyho Mackie:

"Opravdu jsme si užil natáčení Falcon a Winter Soldier. Vlastně jsem byl nadšený z toho, že natočím druhou řadu, prostě já a Sebastian [Stan] budeme blbnout a budou nás za to platit. Protože jsem to já, on a Daniel Brühl. Je to jako záplava štěstí. Je to tak, jak to je, prostě se rozhodli více zaměřit na film, ale nemám tu své přátele, což mi to trochu kazí. Cokoliv, co můžu natočit a poflakovat se s Danielem a tančit s Danielem Brühlem mě dělá velmi šťastným."

Anthony je hlavním hrdinou filmu Captain America: Nový svět (premiéra 13. 2. 2025), Sebastian zase bude součástí filmu Thunderbolts (premiéra 1. 5. 2025), co se týče návratu Daniela, tak není jasné, kdy či ho uvidíme, ale pokud jde o to, zda se zmínění tři pánové setkají v dalším marvelovském projektu, to zatím nevypadá moc pravděpodobně.

Zdroj: Radio Times, Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat